Průmyslový vysavač na suché a mokré nečistoty Güde GNTS 30L

Průmyslový vysavač na suché a mokré nečistoty GNTS 30L + Doprava a Dárek ZDARMA

Pracovní rukavice ZDARMA
Pracovní rukavice ZDARMA

Dárek ZDARMA

Doprava zdarma
Dárek
Průmyslový vysavač na suché a mokré nečistoty Güde GNTS 30L
  • V nabídce od:24.05.2019
  • Dostupnost:Skladem u dodavatele
  • Původní cena:3 402 
  • Vaše cena: 2 892  s DPH
  • (2 390  bez DPH)
ks

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

Výkonný vysavač, určený k vysávání suchých, vlhkých i kapalných nečistot. Odstranění prachu nebo jemných či hrubých nečistot v garáži, dílně, sklepě, při renovacích prostor apod.; vysátí větších louží vody (vč. vodě podobných tekutin). Doplňkové funkce: automatické odsávání pilin, třísek, hoblin atp. při pracích s elektrickým ručním nářadím; vyfukování prachu, pavučin aj. z obtížně přístupných míst (připojením hadice k vrchnímu dílu vysavače). 30 l sběrací nádoba z nerezové oceli (včetně šroubu pro vypouštění vody); rukojeť s uzavíratelnými průduchy (regulace proudu vzduchu, max. objem: 102 m3/hod). Motor 1.600 W/P1, 4 m síťový kabel H07 RN-F. Konstrukce: zásuvka se spínací/vypínací automatikou (připojení elektronářadí s příkonem do 2.000 W), úchyty pro ukládání příslušenství, ergonomicky tvarované držadlo, robustní podvozek s vodicími kolečky (4). Příslušenství: vysávací hubice (podlahová, na suché/mokré nečistoty, spárová, na čalounění), teleskopická kovová trubka, 3 m sací hadice (vnitřní průměr: 35 mm), HEPA filtr, pěnový filtr, 30 l papírový pytel. Celkové rozměry (d x š x v): 345 x 335 x 665 mm, hladina akustického výkonu LWA: 85 dB (A), třída ochrany: I, stupeň krytí: IP X4.

Průmyslový vysavač na suché a mokré nečistoty GNTS 30L + Doprava a Dárek ZDARMA

Plánujete koupi průmyslového vysavače nebo též zvaného bezsáčkového vysavače a nejste si jisti jeho výběrem?

Tak to jste na správné adrese. Díky naší více než 20-ti leté praxi v oblasti prodeje a servisu elektrického nářadí a strojů víme o průmyslových vysavačích opravdu hodně.

Jakou funkci má plnit průmyslový vysavač, asi každý z nás ví. Nicméně zorientovat se v dnešní široké nabídce průmyslových vysavačů není pro průměrného uživatele nijak jednoduché. Při výběru průmyslového vysavače je především třeba nejprve zhodnotit účel jeho použití. Pokud máte potřebu koupit jej na běžné domácí práce, nebudete řešit, zda je vybaven oklepem filtru, nebo jestli je možné s ním vysávat i tekutiny. Naopak pokud potřebujete průmyslový vysavač pro profesionální využití třeba na stavbě, bez oklepu filtru se pravděpodobně neobejdete. Oklep filtru zajišťuje stálou sací sílu průmyslového vysavače během jeho používání, která je snižována jeho zanášením. Oklep je konstruován dvojím způsobem, manuálně nebo elektronicky. Dalším velmi důležitým parametrem průmyslových vysavačů je jejich sací výkon.

Pokud si i nadále nejste jisti výběrem vhodného průmyslového vysavače, neváhejte nás kontaktovat ne tel. 734 370 285, nebo nám napište na znackovenaradi@email.cz .

  • Objem nádoby:30 l
  • Podtlak:190 mbar
  • Výkon motoru:1.600 W/P1
  • Váha:8.91 kg
  • Přípojka:230 V~50 Hz
  • Sací hadice:3 m
  • Hmotnost (netto):7,30 kg

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.