Motorový zahradní drtič RMZD-6,5/60 - 6,5 Hp, 60 mm

Motorový zahradní drtič RMZD-6,5/60 - 6,5 Hp, 60 mm + Dárek ZDARMA

Ochranné pracovní brýle a pracovní rukavice
Ochranné pracovní brýle a pracovní rukavice

Dárek ZDARMA

Nadrozměrný
Doprava zdarma
Dárek
Motorový zahradní drtič RMZD-6,5/60 - 6,5 Hp, 60 mm
  • V nabídce od:12.02.2021
  • Dostupnost:skladem
  • Doba dodání:do 1 až 3 dnů
  • Původní cena:16 990 
  • Vaše cena: 15 162  s DPH
  • (12 531  bez DPH)
ks

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

Stroj této třídy vyniká řadou nadstandardních funkcí a možnostmi, které uživatelům přinášejí vysokou užitnou hodnotu. Je konstruován pro drcení malých větví, až po větve o průměru 60 mm, se kterými si stroj díky silnému motoru 6,5 koní poradí. Vhodné využití najde na malých i velkých zahradách, je vhodný pro údržbu obecní zeleně a hlavně tam, kde není v dosahu elektrická přípojka.

O značce Roxta: 
Využili jsme více než 25letých zkušeností s konstrukcí obráběcích strojů dodávaných pod značkou PROMA a rozšířili sortiment o novou řadu výrobků pod názvem ROXTA. 
ROXTA zahrnuje nejčastěji poptávané stroje ze strany zákazníků, které jsou určené pro méně náročného uživatele za co nejlepší cenu. 
ROXTA je svými parametry a kvalitou srovnatelná s nejznámějšími značkami ve své třídě na trhu. 
Co může nabídnout ROXTA navíc? Zkušený tým prodejců, poradenství, dostupné náhradní díly a zejména odborný pozáruční servis ve vlastním servisním středisku PROMA.

Technická data:

Motor jeden válec, 4 takt
Objem válce 196 cm³
Jmenovitý výkon motoru 4,9 kW
Max. otáčky nožů 3 000 /min.
Kapacita palivové nádrže 3,6 litru
Kapacita olejové nádrže 0,6 litru
Maximální průměr větve 60 mm



Váhy a míry:

Celková váha včetně obalu 55.0 kg
Čistá váha

45.0 kg

 

 

Uvažujete o koupi drtiče větví nebo štěpkovače větví? Nevíte jak správný drtič větví, nebo štěpkovač větví vybrat?

Při výběru drtiče větví a štěpkovače větví je třeba dát pozor na vhodnou konstrukci stroje. Na trhu je mnoho drtičů, které jsou však vyrobeny na dvou základních platformách konstrukce (rotující nože, drtící fréza). Od typu konstrukce drtiče větví, nebo též štěpkovače větví se odvíjí i náročnost obsluhy a tvar výsledné drti. U nožových drtičů větví je třeba větev silou posouvat směrem k drtící hlavě, což je zejména pro ženy velice nekomfortní. Výsledkem drcení jsou však většinou krásná dřevěná kolečka, která lze použít jako okrasný mulč k rostlinám. Naopak u drtičů větví a štěpkovačů větví s mechanismem drtící frézy je větev automaticky posouvána frézou do drtiče větví, což znamená komfortnější obsluhu nevyžadující příliš síly. Výsledná drť sice není tvarově tak vzhledná, ale jako mulč poslouží též skvěle.

Samozřejme je u drtičů a štěpkovačů větví důležitý výkon motoru a fakt, zda je součástí dodávky i nádoba na drcenou směs či nikoli.

V případě že si stále nejte jisti výběrem vhodného zahradního drtiče větví, neváhejete nás kontaktovat na znackovenaradi@email.cz, nebo na tel. 734 370 285.

  • Jmenovitý výkon motoru:4,9kW
  • Objem válce:196cm³
  • Kapacita palivové nádrže:3,6 litru
  • Max. otáčky nožů:3 000/min.
  • Maximální průměr větve:60mm

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.