Hydraulický zvedák pojízdný, nízký profil 3T

XTline PT830008 Hydraulický zvedák pojízdný, nízký profil 3T

Pracovní rukavice ZDARMA
Pracovní rukavice ZDARMA

Dárek ZDARMA

Doprava zdarma
Dárek
Hydraulický zvedák pojízdný, nízký profil 3T
  • V nabídce od:23.03.2018
  • Dostupnost:skladem
  • Doba dodání:do 1 až 2 dnů
  • Původní cena:11 693 
  • Vaše cena: 9 570  s DPH
  • (7 909  bez DPH)
ks

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

Hydraulický dílenský zvedák s nosností do 3 tun. Díky velmi nízkému profilu je vhodný pro výměnu pneumatik automobilů s nízkou pojezdovou výškou. Kvalitní ocel zvedáku odolá i každodenní velké zátěži. Jeho kompaktní konstrukce ulehčuje manipulaci a skladování.Array

XTline PT830008 Hydraulický zvedák pojízdný, nízký profil 3T

Potřebujete přezout kola na autě a nechce se vám vyhazovat zbytečně peníze v pneuservisu? Rádi byste si koupili hydraulický zvedák a nevíte, jaký konkrétní model by byl pro vás nejvhodnější?

Tak to jste na správné adrese. Díky naší více než 20-ti leté praxi v oboru prodeje a servisu elektro nářadí a obráběcích strojů vám dokážeme odborně poradit nejen s výběrem hydraulického zvedáku.

Hydraulické zvedáky můžeme rozdělit do dvou základních kategorií. Hydraulické zvedáky pojízdné a přenosné tzv. panenky.

Na každou práci se samozřejmě hodí jiný druh zvedáku, ale při výměně kol u automobilu je komfortnější použít hydraulický zvedák pojízdný.

Při výběru bychom také měli zohlednit četnost použití a dle toho vybírat v kategorii profesionálních, nebo naopak hobby hydraulických zvedáků. Hlavním parametrem, který by nás mněl při výběru zajímat je nosnost a dále pak výška zvedáku.

Pokud si i nadále nejste jisti výběrem vhodného hydraulického zvedáku, tak nás neváhejte kontaktovat na tel. 734 370 285, nebo nám napište na znackovenaradi@email.cz .

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.