Hoblovka s protahem Roxta RHP 305

Hoblovka s protahem, mini hoblovka Roxta RHP 305 + Doprava a Dárek ZDARMA

Ochranné pracovní brýle ZDARMA
Ochranné pracovní brýle ZDARMA

Dárek ZDARMA

Doprava zdarma
Dárek
Hoblovka s protahem Roxta RHP 305
  • V nabídce od:21.03.2019
  • Dostupnost:skladem
  • Doba dodání:do 1 až 3 dnů
  • Původní cena:19 990 
  • Vaše cena: 18 095  s DPH
  • (14 955  bez DPH)
ks

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

O značce Roxta: 
Využili jsme více než 25letých zkušeností s konstrukcí obráběcích strojů dodávaných pod značkou PROMA a rozšířili sortiment o novou řadu výrobků pod názvem ROXTA. 
ROXTA zahrnuje nejčastěji poptávané stroje ze strany zákazníků, které jsou určené pro méně náročného uživatele za co nejlepší cenu. 
ROXTA je svými parametry a kvalitou srovnatelná s nejznámějšími značkami ve své třídě na trhu. 
Co může nabídnout ROXTA navíc? Zkušený tým prodejců, poradenství, dostupné náhradní díly a zejména odborný pozáruční servis ve vlastním servisním středisku PROMA.

Hoblovka s protahem, mini hoblovka Roxta RHP 305 + Doprava a Dárek ZDARMA

Uvažujete o koupi nové hoblovky a nevíte jak správnou hoblovku s protahem vybrat, aby splňovala vaše očekávání? Máte štěstí, že jste narazili na naše stránky. Díky více než dvacetileté praxi v oboru prodeje a především servisu nejen hoblovek s protahem, vám dokážeme poradit jak s výběrem vhodné hoblovky s protahem, tak i vhodném příslušenství a souvisejícími produkty dle účelu využití.

Hoblovka s protahem je dřevoobráběcí stroj určený k orovnání a zahlazení nedostatků na dřevě, které byly způsobeny při jeho řezání a dělení. Hlavním parametrem u hoblovky s protahem je šíře hoblovacího válce. Následně pak výkon motoru a tomu odpovídající maximální tříska obrábění. Většina stolních hoblovek s protahem je vybavena jednofázovým motorem na 230V a je tedy určena především pro občasnému domácímu a dílenskému použití. Naopak hoblovky s protahem třífázové na 400V jsou již většinou určeny převážně pro trvalejší zátěž. Na veškeré námi dodávané hoblovky s protahem zajišťujeme nejen záruční, ale i pozáruční servis a prodej náhradních dílů.

Pokud si i nadále nejste jisti vhodným typem hoblovky s protahem, který by dokázal naplnit vaše očekávání, neváhejte se na nás obrátit na tel. 734 370 285 nebo pište na email znackovenaradi@email.cz  .

  • Příkon:1800.000W
  • Otáčky válce:9500.000/min

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.