Vrtací kladivo kombinované KH 26 E

Vrtací kladivo kombinované KH 26 E + Doprava a Dárek ZDARMA

Pracovní rukavice ZDARMA
Pracovní rukavice ZDARMA

Dárek ZDARMA

Doprava zdarma
Dárek
Vrtací kladivo kombinované KH 26 E
  • V nabídce od:20.02.2020
  • Dostupnost:není skladem
  • Vaše cena: 2 394  s DPH
  • (1 979  bez DPH)

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

Kompaktní kladivo, určené pro příklepové vrtání/sekání v prostředí domácích dílen, chalup apod. (→ renovace, montážní práce atp.). Funkce: vrtání s příklepem (→ max. vrtací průměr do betonu: 26 mm), bezpříklepové vrtání (→ max. vrtací průměr do dřeva/oceli: 30/13 mm), sekání (→ režim vypnutého otáčení; nenáročné vysekávání do cihel, omítek, pórobetonu apod.). Předvolba/řízení otáček pomocí otočného regulátoru/spínače (→ rozsah: 0 - 800/min.), pneumatický příklepový mechanizmus (→ 0 - 3.900/min.; rázová energie: 3,5 J), pravý/levý chod. Motor 800 W, dvoubodový spínač s aretací stálého chodu, 3 m přípojný elektrický kabel H07RN-F. Konstrukce: rychloupínací sklíčidlo SDS-plus, hloubkový doraz, ergonomicky tvarovaná rukojeť s tlumicí vložkou a indikátorem napětí (→ LED dioda), otočné boční držadlo. Příslušenství: vrtáky SDS-plus (→ 3-dílná sada, průměry: 8/10/12 mm), sekáče SDS-plus (→ špičatý/plochý), plastový transportní kufřík. Celkové rozměry (d x š x v): 400 x 85 x 230 mm, třída ochrany: II, druh krytí: IP 20, hladina akustického výkonu LWA: 100,9 dB (A). Volitelné příslušenství: sada vrtáků SDS-plus, 4-dílná (→ průměry: 5-6/8/10; objednací číslo: 58152).

Vrtací kladivo kombinované KH 26 E + Doprava a Dárek ZDARMA

Uvažujete o koupi nového vrtacího kladiva? Nevíte jaké vrtací kladivo by pro vás bylo nejvhodnější? Vrtací kladiva servisujeme a prodáváme více než 20-let, takže se v tomto sortimentu opravdu vyznáme.

Při výběru vrtacích kladiv je vždy třeba reálně zhodnotit, jak často budeme stroj používat. V případě, že budeme vrtat případně sekat méně často, není nutné hned sahat při výběru na profesionální vrtací kladiva.

Pokud však uvažujeme o trvalejší zátěži, doporučuji soustředit se při výběru právě na profesionální značky vrtacích kladiv, jako je Milwaukee, Dewalt, Bosch, Makita a pod.. Vrtací kladiva těchto značek jsou konstruována tak, aby snesla i trvalejší zátěž bez poškození a nadměrného opotřebení.

Většina vrtacích kladiv je konstruvána tak, že se dají využít i na drobnější práce se sekáčem. Tudíž není problém osekat obkladačky při rekonstrukci koupelny, vysekat drážky pro elektrické a jiné vedení a podobně.

Hlavním parametrem, který by pro nás měl být při výběru vrtacího kladiva stěžejním je jeho příkon (W) a intenzita úderu (J).

Pokud si stále nejste jisti výběrem vhodného vrtacího kladiva, neváhejet nás kontaktovat na tel. 734 370 285 nebo pište na znackovenaradi@email.cz .

  • Počet úderů:0 - 3.900/min.
  • Váha:6.2 kg
  • Přípojka:230 V~50 Hz
  • Jmenovitý příkon:800 W
  • Max. vrtací průměr do betonu:26 mm
  • Jmenovité otáčky:0 - 800/min.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.