Tlaková myčka - vysokotlaký čistič GHD 105

Tlaková myčka - vysokotlaký čistič GHD 105 + Doprava a Dárek ZDARMA

Ochranné pracovní brýle
Ochranné pracovní brýle

Dárek ZDARMA

Doprava zdarma
Dárek
Tlaková myčka - vysokotlaký čistič GHD 105
  • V nabídce od:23.11.2018
  • Dostupnost:není skladem
  • Vaše cena: 2 459  s DPH
  • (2 032  bez DPH)

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

Vysokotlaký čistič, vhodný pro běžné údržbové nebo úklidové práce okolo domu a v zahradě. Odstraňování špíny a nečistot vysokotlakým paprskem vody - mytí jízdních kol, skútrů a motocyklů; očištění zahradnického náčiní; ostříkání zahradního nebo balkonového nábytku, plastových okenních rámů, dětských skluzavek apod. Hliníkové čerpadlo, funkce automatického vypínání motoru AUTO-STOP, vysokotlaká stříkací pistole se třemi tryskami. Motor 1.400 W/P1, 5 m přívodní elektrický kabel H05 VV-F. Konstrukce: korpus myčky z odolného plastu, držák příslušenství, hák pro odkládání síťového kabelu, přepravní držadlo. Příslušenství: nastavitelná VARIO tryska, fréza na hrubé nečistoty, pěnový postřikovač s 0,25 l nádobkou, 5 m tlaková hadice. Celkové rozměry (d x š x v): 235 x 335 x 560 mm, hladina akustického výkonu LWA: 88 dB (A), třída ochrany: II, stupeň krytí: IP X5.

Tlaková myčka - vysokotlaký čistič GHD 105 + Doprava a Dárek ZDARMA

Uvažujete o koupi nového vysokotlakého čističe neboli tlakové myčky?

Vysokotlaký čistič, též někdy nazýván jako tlaková  myčka je v dnešní době nepostradatelným pomocníkem v péči o dům a zahradu. S pomocí tlakové myčky účinně a kvalitně umyjete nejen vašeho plechového miláčka, ale i horské kolo, sekačku na trávu nebo motorku. Vysokotlaký čistič najde široké uplatnění i při čištění zámkové dlažby, terasy nebo bazénu.  K vybraným druhům tlakových myček je možné zakoupit i speciální trysku pro čištění domovních odpadových trubek, rotační trysky a kartáče a mnoho dalšího příslušenství. 

Při výběru vhodného tlakového čističe je třeba nejprve si ujasnit na jaké účely a hlavně jak často jej budeme využívat. Pokud hodláme tlakovou myčku používat třeba při čištění střechy na domě, bude vhodné vybrat menší a hlavně přenosný a snadno mobilní typ. Naopak pokud plánujeme čistit terasu, bazén, několik vozů a chodníků několikrát do roka, měla by padnout volba na robustnější modely tlakových čističů s pracovním tlakem přesahujícím 130bar.

Pokud si nejste jisti výběrem vhodného tlakového čističe, neváhejte se na nás obrátit na tel. 734 370 285 nebo pište na znackovenaradi@email.cz .

  • Max. tlak:105 bar
  • Pracovní tlak:70 bar
  • Max. teplota vody:40 °C
  • Max. průtok:450 l/hod.
  • Výkon motoru:1.400 W/P1
  • Váha:6.3 kg
  • Přípojka:230 V~50 Hz

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.