Řezačka na dlažbu XTline s ložisky 600mm

Řezačka na dlažbu s ložisky XTline 600mm P8101E + Doprava ZDARMA

Pracovní rukavice ZDARMA
Doprava zdarma
Dárek
Řezačka na dlažbu XTline s ložisky 600mm
  • V nabídce od:08.04.2016
  • Dostupnost:skladem
  • Doba dodání:do 1 až 2 dnů
  • Původní cena:3 289 
  • Vaše cena: 2 690  s DPH
  • (2 223  bez DPH)
ks

Možnost on-line plateb

Kartou nebo okamžitým převodem.

Masivní řezačka obkladů a dlažby. Ložiska uložená v kovovém pouzdře pro přesný a snadný řez. Vůle způsobená provozem lze upravit seřizovacími šrouby. Úhloměr pro přesný úhlový řez. Páková lamačka umožňuje snadné lámání dlažeb.Array

Řezačka na dlažbu s ložisky XTline 600mm P8101E + Doprava ZDARMA

Popis produktu

Řezačka dlažby s ložisky 600mm XTline P8101E

Řezačka obkladů s masivním tělem. Možnost seřízení vůle. Pravítko pro přesnost řezu.

Náhradní kolečko : obj. číslo ZN36130  

O značce XTline

V říjnu 2008 byla značka XTline registrována na evropský trh a představila nářadí pro nejširší použití. Svou kvalitou splňuje požadavky na užití jak v náročném provozu, tak i pro uplatnění u početné skupiny domácích mistrů.Nářadí XTline vyniká kvalitou užitých materiálů a technologií zpracování. Zátěžové testy prokázaly schopnost každodenního pracovního nasazení, svou ergonomií a líbivým designem si již tato značka našla mnoho příznivců u nás i v zahraničí.    

Rádi byste si obložili kuchyň, chodbu nebo koupelnu? Plánujete si koupit novou řezačku na dlažbu, ale nejste si jisti vhodným výběrem?

Tak to jste na správné adrese. Díky naší dlouholeté praxi v oboru vám s výběrem řezačky na dlažbu dokážeme odborně poradit.

Při výběru bychom měli mít na mysli, jak často budeme řezačku na dlažbu používat. Zda se jedná o jednorázovou akci, nebo plánujeme častější využití a tomu by měla odpovídat kvalita zpracování a provedení stroje.

V dnešní době se velice často používají velkoformátové obklady a dlažba a proto je třeba při výběru neopomenout maximální rozměr, který je na řezačce možné řezat. Samozřejmostí by mělo být výměnné řezací kolečko, které by měl výrobce nabízet jako příslušenství. Opravdu kvalitní a profesionální řezačky mají jezdec uložen v kvalitních kuličkových ložiscích.

 

Jestliže si i nadále nejste jisti výběrem vhodné řezačky na dlažbu, neváhejte nás kontaktovat na tel. 734 370 285, nebo nám napište na znackovenaradi@email.cz.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.